'Vrouw probeert meisje (12) te ontvoeren in Primark'

Een vrouw zou vorig weekend geprobeerd hebben om een 12-jarig meisje uit Zuid-Limburg te ontvoeren in de Primark in Eindhoven.
Dat zegt de moeder van het meisje in het Eindhovens Dagblad.
Er is aangifte gedaan en de politie zegt de zaak zeer serieus te nemen.

Telefoonhoesjes

Het meisje stond te neuzen in een rek met telefoonhoesjes en werd toen door een vrouw aangesproken. "Ze zei 'kom, kom' tegen mijn dochter en maakte een wenkend gebaar met haar handen", vertelt de moeder in de Brabantse krant. Uit angst wil ze niet met haar naam worden genoemd.

"De vrouw zei nog iets meer, maar dat kon mijn dochter niet verstaan vanwege het accent. Voordat ze de kans kreeg om haar hand te pakken, rende mijn dochter naar mij toe", vertelt de moeder.

Camerabeelden

De moeder en de oma van het meisje stonden tijdens het voorval enkele meters verderop in de winkel. Ze hebben nog geprobeerd om achter de vrouw aan te gaan, maar konden haar nergens meer vinden.
Na het voorval zijn camerabeelden opgevraagd bij de winkel. "Er zou goed te zien zijn wat de vrouw probeerde en hoe zij daarna de winkel uitrende", aldus de moeder.

Recherche

De recherche doet nu onderzoek en probeert erachter te komen wie de vrouw is.
Medewerkers van Primark bevestigen het verhaal tegenover het Eindhovens Dagblad. Ook heeft de krant een kopie van de aangifte van het gezin in bezit.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!