1Lunch: Vergeet je pinpas niet als je gaat bussen

© Erwin Minkenberg
* Nog even geen lenteweer: Sneeuw en vrieskou verwacht* Vele auto's in brand bij kerncentrale Tihange* Politie krijgt veel tips over vermiste jongen uit Heijen

Nog even geen lenteweer: Sneeuw en vrieskou verwacht

Haal de winterjassen, handschoenen en mutsen maar weer uit de kast. De winter is namelijk nog niet voorbij. Limburg kan zich dit weekend opmaken voor sneeuw en barre vrieskou. Lees hier meer.
© iStock

Limburger won laagste bedrag ooit in Miljoenenjacht

Toch wel balen. Een Venlonaar won in 2005 het laagste bedrag ooit in het spelletjesprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht. De kandidaat ging naar huis met een tientje. Dit maakt het programma bekend in een lijstje met de hoogtepunten van het programma. Lees hier meer.
© Postcode Loterij: Miljoenenjacht
Vele auto's in brand bij kerncentrale Tihange
?
Er is donderdagochtend brand uitgebroken vlakbij de kerncentrale in Tihange. Volgens de Belgische zenders RTBF en RTL zouden op het parkeerterrein van de kerncentrale 10 tot 15 auto's in brand staan. Eén gebouw op het terrein zou zijn ontruimd. In de wijde omtrek waren zwarte rookwolken te zien. Lees hier meer.

Pinpas mee de bus in

Vergeet je pinpas niet mee te nemen als je binnenkort met de bus gaat. Vanaf 1 april kan er namelijk niet meer met contact geld betaald worden in de bussen van Arriva. Lees hier meer.

Politie krijgt veel tips over vermiste jongen uit Heijen

De politie is nog steeds op zoek naar de sinds zaterdagmiddag vermiste Thomas Robben (14) uit Heijen. Dat zegt een woordvoerder van de politie. Ondanks de vele tips is de jongen nog niet terecht. Zondagavond werd hij gespot op het station in Utrecht. Lees hier meer.
De vermiste Thomas Robben werd zondagavond vastgelegd op camerabeelden. © Politie Limburg