Azuurblauwe badkamer Ger Koopmans wordt niet gesloopt

© Makelaar
De badkamer van Ger Koopmans wordt niet gesloopt door de kopers van zijn huis. "Ze willen hem in vol ornaat in ere houden", zegt Koopmans op L1 Radio.
Na vele maanden geduld is het huis van de gedeputeerde verkocht. Een gezin uit Horst met vier kinderen heeft de woonboerderij in Schandelo gekocht.

Badkamer

Zijn badkamer trok de afgelopen tijd de meeste aandacht. De ruimte is azuurblauw, gemodelleerd naar het bekende badhuis van het Gellert-hotel in Boedapest. "De mensen die het huis hebben gekocht vinden het prachtig", aldus Koopmans.

Lees ook: Huize Ger Koopmans te koop (met fraaie badkamer)

Het was geen harde eis van hem om de badkamer onaangeroerd te laten. "Natuurlijk mogen ze zelf weten wat ze ermee willen doen, maar ze vonden hem mooi."

Maasboulevard

Koopmans ruilt de riante boerderij in voor een bescheiden optrekje aan de Maasboulevard in Venlo. Plannen voor de verbouwing van de badkamer daar heeft hij niet. "Er zit al een prima badkamer is. Hij is straks in de kleuren wit en grijs. Het is het tegenovergestelde van wat ik nu heb. Verandering van spijs doet eten."

Lees ook: TV Makelaar lyrisch over uitzicht uit Koopmans' huis

Video: Badkamer Ger Koopmans mag blijven - 17 mei 2017