Theater in Roermond maakt excuses voor 'U2-concert'

© Facebook: U2NL
Een voorstelling die zó slecht is, dat het theater achteraf haar excuses maakt aan de bezoekers en ze tegemoetkomt in de kosten. Het komt zelden voor, maar De Oranjerie in Roermond voelde zich hiertoe genoodzaakt.
'Helaas hebben wij moeten constateren dat de voorstelling van U2NL niet voldeed aan de kwaliteit die we gewend zijn u te geven.'

'Meest succesvolle U2-coverband'

De ongeveer 250 mensen die begin mei naar de, zoals ze zichzelf op hun website noemen, meest succesvolle U2-coverband van Europa zijn geweest, hebben onlangs een brief van de directie van De Oranjerie gekregen. Ze krijgen gratis kaarten voor een andere voorstelling, omdat U2NL de verwachtingen bij lange na niet heeft kunnen waarmaken.

Onder de maat

Dat is volgens directeur Henk Luiten niet het oordeel van De Oranjerie, maar van het publiek dat achteraf in groten getale aan de bel heeft getrokken. "We hebben één formele klacht gehad, maar daarnaast heeft een substantieel aantal mensen na de show aangegeven dat het onder de maat was. Het probleem zat ’m vooral bij de leadzanger, achteraf werd gezegd dat dit zou komen door bepaalde geluidszenders die uitgevallen zouden zijn."
De boeker van U2NL zegt niet op de hoogte te zijn van de klachten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!