Lichaam overleden model Ivana mogelijk vrijdag 'thuis'

© Istock/Instagram
Het lichaam van het overleden Sittardse model Ivana Smit (18) is mogelijk vrijdag terug in het Belgische Peer, waar haar ouders wonen.
Volgens de Telegraaf is dat het meest gunstige geval; als het tegenzit, blijft het lichaam langer in Maleisië. Daar viel de Sittardse van een balkon, veertien verdiepingen naar beneden.

Lees ook: Crowdfunding-actie overleden model Ivana Smit geslaagd

Nachtmerrie
Haar ouders vertrokken vrijdag halsoverkop uit Maleisië, maar willen vooralsnog niet zeggen waarom. Vader Marcel houdt het vooralsnog op 'bepaalde gebeurtenissen'. Hij wil dieper op het verhaal ingaan wanneer het lichaam van Ivana thuis is. "Dit is een nachtmerrie. Een hel. Dit wens je je ergste vijand nog niet toe", zegt hij over het achterlaten van zijn dochter in Azië.

Second opinion
Het was in eerste instantie de bedoeling dat een Nederlandse arts naar Maleisië zou vliegen voor een second opinion, omdat de familie Smit niet gelooft dat hun dochter door een ongeluk of zelfdoding om het leven kwam. Er werd zelfs geld ingezameld om dit te kunnen bekostigen. Marcel laat weten dat hij de second opinion nu in Nederland wil laten uitvoeren.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!