Recorddrukte op jubileumeditie autobeurs Interclassics

© Jean-Pierre Geusens
De 25e editie van Interclassics in het Mecc in Maastricht heeft het bezoekersrecord verbroken. De autobeurs trok maar liefst 34.447 bezoekers.
Vorig jaar telde Interclassics in totaal 26.500 bezoekers.

Bijzondere auto's

Autoliefhebbers konden zich vergapen aan ruim 800 bijzondere auto's. Er is ook een aantal auto's verkocht.

Pronkstuk

Het pronkstuk van de jubileumeditie was de originele Aston Martin DB5 van James Bond. Van deze DB5 zijn er nog maar drie in de wereld en slechts twee zijn uitgerust met alle technische snufjes van de Britse geheim agent. De 007-bolide werd bekend in de film Goldfinger en beschikt over bijzondere extra's waarmee de MI6-agent zijn vijanden kon uitschakelen.
© Jean-Pierre Geusens

Tevreden

"Dat het publiek in zulke grote getale de weg naar Mecc heeft weten vinden, daar zijn wij als organisatie enorm trots op", zegt Erik Panis op de site van de beurs. "Nog nooit eerder in de geschiedenis van 25 jaar Interclassics hebben wij zoveel bezoekers mogen verwelkomen."
De 26ste editie van Interclassics Maastricht vindt volgend jaar van 10 tot en met 13 januari plaats.

Album

De beurs leverde in ieder geval mooie plaatjes op. Een volledig foto-album is te zien op het Facebook-account van 1Limburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!