1Lunch: Lieke voetbalt voortaan op 'Lieke's'

© Nike
* Primeur: Gouverneur ontvangt eerste CO2-neutrale eieren* Vermiste bejaarde man uit Heerlen is terecht* Ook Eaters houdt rekening met Max Verstappen
Vermiste bejaarde man uit Heerlen is terecht
De 82-jarige man uit Heerlen die sinds maandagochtend vermist was, is terecht. Meneer Dirks was voor het laatst gezien rond 11:00 uur op de Van Weerden Poelmanstraat. Op Facebook laat de politie weten dat de man in goede gezondheid is aangetroffen. Lees hier meer.
© Bing Maps/Politie

Rieu vecht kinderarbeid-boete aan voor rechter

Dinsdag buigt de bestuursrechter zich over de vraag of André Rieu de wet op kinderarbeid heeft overtreden. Rieu liet in 2015 een groep minderjarige panfluitspelers tijdens zijn jaarlijkse concerten op het Vrijthof in Maastricht tot middernacht optreden. Rieu's productiemaatschappij vocht de daarvoor ontvangen boete aan. Lees hier meer.
Lieke Martens krijgt eigen unieke voetbalschoenen
Lieke Martens mag zich sinds gisteravond de beste voetbalster ter wereld noemen. Een dag later krijgt ze cadeaus, onder meer van haar kledingsponsor. Nike heeft een unieke editie van de Mercurial-schoen gemaakt voor de ster uit Nieuw-Bergen, die het feestje met haar coach en teamgenoten vierde. Lees hier meer.

Primeur: Gouverneur ontvangt eerste CO2-neutrale eieren

Gouverneur Theo Bovens neemt woensdag de eerste CO2-neutrale eieren ter wereld in ontvangst. Die eieren zijn van Limburgse makelij: ze zijn afkomstig van de milieu- en diervriendelijke kippenstal Kipster in Castenray. Binnenkort liggen de eieren ook in de schappen bij supermarktketen Lidl. Lees hier meer.

Ook Eaters houdt rekening met Verstappen

De ijshockeyers van LACO Eaters Geleen spelen aanstaande zondag tegen Nijmegen vroeger dan gepland. De reden is opvallend: omdat Max Verstappen om 20:00 uur in actie komt tijdens de Grote Prijs van Mexico, is de ijshockeywedstrijd vervroegd naar 17:30 uur. Lees hier meer.
© Twitter/1Lsport