Dit is de winnaar van hét terras van Limburg

© iStock
De stemmen zijn geteld: de Gerardushoeve in Epen mag zich het populairste terras van Limburg noemen.
De horecazaak in Epen ging maandagavond aan de haal met de publieksprijs. De zaak moest het in de finale opnemen tegen de Bernardushoeve in Voerendaal, Hagerhof in Venlo, 't Zoete Genot in Arcen en A Belle in Horst.

Publieksprijs

Lifestyleblad Chapeau en 1Limburg gingen samen op zoek naar het beste, mooiste of origineelste terras van de provincie. Uiteindelijk kreeg de Gerardushoeve de meeste stemmen.
Jury
Buiten de publieksprijs werd er ook een prijs door de jury toegekend. Een team van journalisten en culinair medewerkers van Chapeau Magazine heeft herberg Bie de Tantes in Eys uitgeroepen tot 'Het Terras van het Jaar 2017 in Limburg'. Volgens de jury onderscheidt Bie de Tantes zich op vele manieren. "Een originele formule en op veel punten nét een tikje persoonlijker en extra aandacht voor kwaliteit en originaliteit", zo concludeert hoofdredacteur Jo Cortenraedt van Chapeau Magazine.
Lustrum
Het is de vijfde editie van de uitverkiezing. De ereprijs ging de afgelopen jaren achtereenvolgens naar Aon 't Bat in Eijsden, Sofa in Maastricht, Kasteel Terworm in Heerlen en La Mangerie in Maastricht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!