Sneak preview: nieuwe winkels in Designer Outlet

© Istock
Donderdag gaat het nieuwe gedeelte van de Designer Outlet in Roermond open. In totaal komen er vijftig nieuwe winkels en verschillende eet- en drinktentjes bij. Bekijk hier alvast een sneak preview.
De officiële opening staat pas gepland voor woensdag 12 april, maar het winkelend publiek kan donderdag al door de nieuwe winkels struinen.

Merken

In het nieuwe gedeelte komen grote merken als Karl Lagerfeld en Ted Baker. Maar ook winkels als Birkenstock, G-Star, Marlies Dekkers, La Perla, Woolrich en Carhartt openen er hun deuren. Sportmerk Adidas opent er zelfs een tweede, grotere, winkel.

Lees ook: Karl Lagerfeld en Ted Baker naar Outlet Roermond

© L1

Starbucks

Uiteraard is er in de nieuwe winkelstraten ook aan horeca geen gebrek. Naast La Place zijn er ook vestigingen van koffieketen Starbucks, Aziaat Wagamama en hamburgerketen Burger Federation in het nieuwe gedeelte van de outlet te vinden.
© L1

Sneek preview

Woensdag was het nieuwe gedeelte van de Designer Outlet nog met hekken afgesloten. Er moest nog hard gewerkt worden om de laatste zaken in orde te krijgen. Zo werden er nog bloembakken geplaatst en winkels ingericht. De straten waren de hele dag nog aardig leeg, maar dat verandert vanaf donderdag. Dan krioelt het daar dagelijks van de winkelende mensen.
Ben je benieuwd hoe de nieuwe winkelstraten er straks uitzien? Bekijk hier alvast een sneek preview.
© L1
© L1
© L1
Dit zijn enkele van de nieuwe merken in de Designer Outlet. © Overzicht: Designer Outlet Roermond
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.