Levensgevaarlijk vuurwerk verstuurd vanuit supermarkt

© L1
De politie is op zoek naar een man die pakketten met levensgevaarlijk vuurwerk verstuurt vanuit Noord-Limburg. "Als het in je hand afgaat, ben je hem kwijt."
Dat laat de politie weten in het programma Opsporing Verzocht. Daar werd een man getoond die in Belfeld bij een supermarkt een pakket heeft afgegeven waarin vermoedelijk het zware vuurwerk zit. De man is daarna vertrokken in een zilvergrijze stationwagen.

Opvallende vlek in gezicht

De man heeft een zeer herkenbare muts op en een vlek of een pukkel op zijn wang. Dat is op de camerabeelden niet heel duidelijk te zien.

Stickers

De politie heeft al meer dan 60 pakketten met levensgevaarlijk vuurwerk in beslag genomen op verschillende plekken in Nederland. De pakketten met het illegale vuurwerk hebben grote stickers met adressen.

De politie vraagt via Opsporing Verzocht aan de kijkers of zij meer informatie hebben over de man en zijn auto. Mocht je zo'n pakket in handen hebben, neem dan contact op met de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!