1Lunch: inschuiven nieuw brugdeel geen koud kunstje

© Jean-Pierre Geusens
* Vislijn verstrikt babyzwaan in Herten* Mol roversbende Venlo slaat drie keer toe* Rieu wil twaalf Vrijthofconcerten
Mol roversbende Venlo slaat drie keer toe
Lorenzo J., klantenservicemedewerker van Rabobank en verdachte in de zaak, zou gelinkt zijn aan drie overvallen. Zowel bij een overval in Roosendaal, Venlo en Zundert zou hij overvallers hebben getipt over klanten die een groot geldbedrag bij de bank kwamen halen. Lees hier meer.
Rieu wil twaalf Vrijthofconcerten
Niet zeven keer, niet tien keer, nee, Andre Rieu wil komend jaar twaalf keer met zijn concert op het Vrijthof staan. Daarmee wil hij een nieuw recordaantal neerzetten en honoreert een wens van de Maastrichtse hotel- en restaurantondernemers. Per avondje Rieu levert het alleen de horeca namelijk al zo'n zes miljoen euro op. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
Vislijn verstrikt baby zwaan in Herten
Ze was heel rustig met haar ouders in de jachthaven in Herten aan het zwemmen toen het babyzwaantje plots verstrikt raakte in een vislijn. Ze bleef aan de dobber hangen en kreeg zichzelf niet los. De brandweer is met een boot de haven in gegaan om de jonge zwaan te bevrijden. Lees hier meer.
© Fer Traugott
Vertraging bij inschuiven nieuw deel Noorderbrug
Het verplaatsen van het nieuwe brugdeel gaat langzamer dan verwacht. De megaklus is zondag anderhalf uur later dan gepland begonnen. Maar volgens de projectleider gaat de opening volgende week maandag, nog steeds volgens planning door. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
Chickfriend verkocht producten op vakbeurs in Venray
Het bedrijf Chickfriend, dat fipronil in leghennen zou hebben gespoten, stond begin dit jaar nog op een vakbeurs in Venray hun producten aan te prijzen. "Er moeten heel wat mensen in de verkooptruc zijn getrapt", aldus Leo Pennartz, eigenaar van een boerderijwinkel in Landgraaf. Twee bestuurders van het bedrijf zijn afgelopen donderdag opgepakt en horen vandaag of ze langer worden vastgehouden. Lees hier meer.