Heeft tieneridool Justin Bieber hier een kamer?

© L1
Justin Bieber logeert voorafgaand aan zijn Pinkpop-optreden naar alle waarschijnlijkheid in Château St. Gerlach in Houthem.
Dat blijkt uit gesprekken met verschillende bronnen.

Handtekening?

Het personeel van het hotel in Houthem-St. Gerlach mag natuurlijk niets zeggen over de komst van het Canadese idool. "Er wordt onderling weinig over gesproken", zo zegt een portier tegen een verslaggever van L1. De man heeft wel een pen in de binnenzak van zijn jasje. Hij zou Bieber om een handtekening kunnen vragen: "Maar dat ga ik niet doen."
Het personeel is druk bezig de kamer waar de tieneridool naar verwachting gaat slapen in orde te maken. Hoogstwaarschijnlijk is dat één van de twee bruidssuites. "Ik weet het niet, ik kan er niets over zeggen", zegt een medewerker die de bedden verschoont.

Grote namen
Grote mannen als zanger Bruce Springsteen, de Amerikaanse president George Bush en The Rolling Stones sliepen al eerder in het hotel van Camille Oostwegel.
Audio: Zoektocht naar Justin Bieber (2 juni 2017)
Volg Pinkpop via L1: op de radio zaterdag (16-19u), zondag (13-18u) en maandag (16-19u). Op tv elke dag om 17.30u in het L1NWS en een special maandag vanaf 17:55 uur.