Kasteelboerderij in Horst zo goed als verkocht

© Kasteelboerderij Horst
De gemeente Horst aan de Maas staat op het punt de historische Kasteelboerderij aan de Kasteellaan in Horst te verkopen.
Dat meldt Dagblad de Limburger.
Handtekeningen
De onderhandelingen met kandidaat-koper Eric Janssen van café-zaal De Lange in Horst zijn zo goed als afgerond.Volgens de gemeente worden woensdag de handtekeningen onder het koopcontract gezet.

Prijs
Janssen zegt dat hij eerst meer duidelijkheid wil over een aantal punten voordat hij tekent. Hij wil zijn plannen met de Kasteelboerderij pas toelichten als de verkoop is afgerond. Over het verkoopbedrag laten beide partijen niets los.

Niet passend

Horst aan de Maas verkoopt de Kasteelboerderij omdat bezit van een horecapand niet past binnen het eigen accommodatiebeleid. Het pand is niet actief te koop aangeboden. Janssen meldde zich zelf als overnamekandidaat.

Uitbater weer van niks

Huidige uitbater Frank Kuijpers van de Kasteelboerderij zegt dat hij niets weet van een aanstaande verkoop van het pand. Tot eind dit jaar heeft hij boekingen voor feesten, bruiloften en van bedrijven staan. Kuijpers is daarom van plan zijn bedrijfsactiviteiten gewoon voort te zetten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!