Bijkomen van carnaval: 3x een lekker healthy recept

© iStock
Ook even genoeg van al die meters bier, die plakkerige nonnevotten en al het fastfood? Goed nieuws: Patricia komt met een paar healthy recepten.
Voor iedereen die 'the week after' wel wat behoefte heeft aan extra vitamines, even opletten. Patricia Janssen (van Heel Holland Bakt) heeft weer haar best gedaan.

1. Luxe fruitsmoothie

?Deze smoothie ziet er - door de verschillende lagen - niet alleen fantastisch uit, maar is ook fris, fruitig en geeft je energie. Heerlijk als ontbijt, als dessert of gewoon tussendoor. Deze luxe smoothie met frambozen en banaan kan dus eigenlijk altijd.

?Klik hier voor het recept.

2. Detox-(maaltijd)soep

Een supergezonde detox-soep, vol met antioxidanten en ontstekingsremmende voedingsstoffen. De soep kan goed als tussendoortje, maar met een paar extra ingrediënten tover je 'm zo om tot een heerlijke en goedgevulde maaltijdsoep.

3. Marokkaanse vistajine

Het laatste gerecht past perfect bij de vastenperiode: geen vlees, wel vis. Een Marokkaanse ovenschotel met witte vis, ui, wortels, courgette en een heleboel kruiden. Niet alleen hartstikke gezond dus, maar ook nog eens hartstikke lekker.

Klik hier voor het recept.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!