Drukke dag: Kamerlid deelt vlaggen uit aan alle geslaagden

© Twitter/Martijn van Helvert
Het belooft een drukke dag te worden voor CDA-kamerlid Martijn van Helvert. De politicus gaat namelijk vlaggen uitdelen aan alle geslaagde scholieren.
Middelbare scholieren die nu nog nagelbijtend en stressend thuis zitten te wachten op het verlossende telefoontje kunnen vanmiddag een bijzondere felicitatie verwachten. Maar dan moeten ze het wel even aan Martijn van Helvert laten weten.

Visite

De Sittardse politicus roept alle geslaagden via Twitter op zich bij hem te melden. "Laat 't me weten! Ik kom graag bij jou thuis een vlag brengen om je te feliciteren", zo schrijft hij. Het is niet bekend hoeveel vlaggen hij op voorraad heeft.
In de ochtend krijgen alle middelbare scholen de normen aangeleverd op basis waarvan ze kunnen uitrekenen of hun eindexamenkandidaten zijn geslaagd, gezakt of een 'her' moeten doen. In de loop van de middag krijgen de leerlingen de uitslag te horen.

Foto

1Limburg wil ook graag weten of je geslaagd. Stuur ons via Facebook een foto hoe jij het viert dat je geslaagd bent of hoe bij jou de vlag uithangt.