1Lunch: Steeds meer eieren verdwijnen uit de schappen

© ANP
* Oranje leeuwinnen willen een vaste plek in de wereldtop* Chantal Janzen geniet van liefdevol uitzicht* Nieuwe locatie voor graffiti-museum Heerlen
Nieuwe locatie voor graffiti-museum Heerlen
Liefhebbers van tags, graffiti en murals kunnen hun ogen weer uitkijken. Vanmiddag wordt namelijk in de Geleenstraat in Heerlen het graffiti-museum heropent. Het museum heeft een nieuwe locatie gekregen, omdat het vorige pand in een slechte staat verkeerde. Het museum is de enige in zijn soort in Nederland. Lees hier meer.

Chantal geniet van mooi uitzicht

Met een drukke periode achter de rug, lijkt het erop dat Chantal Janzen van een heerlijke vakantie aan het genieten is. Op Instagram deelt zij een kiekje met een heel fijn uitzicht. De vakantiefoto van Chantal krijgt veel leuke reacties. "Als we het over geluksmomentjes hebben." Zo luidt één van de reacties. Lees hier meer.
Oranje leeuwinnen willen een vaste plek in de wereldtop
Een mooie avond hadden de Nederlandse voetbalsters gister, maar de sportsters zien het bereiken van de EK-finale als niet meer dan een tussenstation op weg naar een vaste plek in de wereldtop. De overwegend jonge ploeg van bondscoach Sarina Wiegman heeft torenhoge ambities. En die zijn niet ineens verdwenen als zondag in Enschede, ten koste van Denemarken, de Europese titel wordt gepakt. Lees hier meer.
Man (65) overleden na vechtpartij in Valkenburg
Triest nieuws. De 65-jarige man die donderdagavond zwaargewond raakte bij een vechtpartij in Valkenburg is overleden. Dat laat de politie weten. De man raakte donderdagavond zwaargewond bij een vechtpartij rond 23:00 uur op de Salviastraat in Valkenburg. De zwaargewonde man moest ter plaatse gereanimeerd worden. Lees hier meer.
© Track 88
Steeds meer eieren verdwijnen uit de schappen
Lege schappen in supermarkten. Albert Heijn heeft uit voorzorg nog meer eieren uit de schappen gehaald. Ook anderen supermarktketens halen Nederlandse eieren uit de handel. In totaal gaat het nu om 25 van de 38 verschillende eiersoorten die bij Albert Heijn in de schappen liggen, laat een woordvoerder vrijdag weten. Lees hier meer.
Albert Heijn haalt uit voorzorg verschillende soorten eieren uit de schappen. © ANP