Houtzagerij Brunssum eist rectificatie L1 en LOO-tv

© LOO-tv
Houtzagerij Windels in Brunssum spant een kort geding aan tegen de Lokale Omroep Onderbanken LOO-tv en L1, vanwege beelden van een inval in de straat waar het bedrijf zit.
Volgens bedrijfsleider Frenk Windels denken tientallen mensen dat de politie vanwege drugs binnenviel bij zijn bedrijf. Dit omdat de naam van zijn bedrijf prominent in beeld was en er in de straat bijna geen andere panden zijn. Verder lijkt het volgens Windels op de beelden alsof de inval in zijn bedrijfspand is.

Goede naam
De LOO en L1 zien de rechtszaak met vertrouwen tegemoet en zeggen niets verkeerds of onwettigs te hebben gedaan. Tot woede van Windels. "De goede naam die het bedrijf in bijna 95 jaar heeft opgebouwd is in een week kapotgemaakt. Met dezelfde middelen waarmee ze dat gedaan hebben kunnen LOO en L1 de reputatieschade herstellen. Ik snap niet wat er tegen is om dit recht te zetten."

Woede
Windels zegt dat veel klanten ervan uit gingen dat hij gearresteerd was en dat bestellingen niet geleverd werden. De ondernemer uitte zijn woede in een bericht op Facebook, dat bijna duizend keer is gedeeld. In het geding eist hij geen schadevergoeding, maar alleen rectificatie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!