Weggelopen tieners opgespoord en terug bij familie

© iStock
De vier tieners die dinsdagavond verdwenen, met het idee een paar dagen weg te blijven, zijn weer terug bij hun familie.
Dat bevestigt de moeder van één van de kinderen tegenover 1Limburg.



Dagen weg

Het gaat om een jongen en meisje van 17, een jongen van 15 en een meisje van 14. Ze werden voor het laatst gezien in de omgeving van het Gulpense zwembad Mosaqua. De politie liet in een reactie weten dat er wel contact was geweest met de weggelopen kinderen, maar dat ze van plan waren een paar dagen van huis te zijn. Vanwege de kou wilde de politie op zijn minst weten of de tieners ergens binnen konden schuilen.


Ongeruste moeder

De moeder van de jongen meldt dat de weglopers zijn gevonden en naar huis zijn gebracht. Over wat zich precies heeft afgespeeld, doet ze geen verdere uitspraken. "Ik kan hier niets over zeggen helaas. Het belangrijkste is dat ze veilig terug worden gebracht." De politie bevestigt donderdagochtend dat de kinderen terecht zijn. Ze werden gevonden in Bergen op Zoom en zijn afkomstig uit het hele land.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!