Verdachten flatmoord twee weken in voorarrest

© Frank Moonen (L1)
De twee verdachten van de moord in de Maastrichtse ANWB-flat komen voorlopig niet op vrije voeten.
Het gaat om een 28-jarige vrouw en een 21-jarige man, die afgelopen woensdag zijn opgepakt in Den Haag. Of de twee ook uit de Hofstad komen, kan het Openbaar Ministerie (OM) niet bevestigen. Sporen op het plaats delict leidden naar een woning in de Haagse Barneveldstraat. Daar zijn, naast de beide verdachten, nog drie mensen aangetroffen. Zij zijn na verhoor door de politie vrijgelaten.

Lees ook: Twee arrestaties in Den Haag voor moord in Maastricht

Onderzoek loopt
Het OM laat weten dat het onderzoek nog in volle gang is. Daarom heeft de rechter commissaris besloten de verdachten twee weken in voorarrest te plaatsen. Wanneer er binnen deze periode geen duidelijkheid is over het delict, kan het voorarrest nog eens met dertig dagen verlengd worden.

Identiteit onbekend
Ondertussen blijft de identiteit van het slachtoffer, wiens levenloze lichaam dinsdag werd aangetroffen op de vijfde etage van de ANWB-flat, onbekend. Het OM wenst niet in te gaan op de achtergrond van de man.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!