Superfan tatoeëert Verstappen-handtekening op rug

© RTV Drenthe / Robert Jansema
De Drentse Max Verstappen-fan Dennis Lok heeft een bijzondere manier gevonden om zijn adoratie te tonen. Lok liet zijn favoriete coureur een handtekening op zijn rug zetten, om het krabbeltje vervolgens te laten tatoeëren.
De man uit Coevorden is naar eigen zeggen 'helemaal weg' van de Limburgse coureur. Hij liet eerder al alle overwinningen én het logo van Verstappen op zijn rug tatoeëren.Speciale race

Tijdens de laatste race, de Grand Prix van Oostenrijk, was Lok zelf aanwezig. Het was de eerste keer dat hij zijn grote held met eigen ogen zag winnen. Daarom wordt die race met rode, in plaats van zwarte letters op zijn rug vereeuwigd. "Die is speciaal voor mij", zegt hij tegen
.


Handtekening gezet

Na de race wist de superfan het voor elkaar te krijgen om Verstappen een handtekening op zijn rug te laten zetten. "Max vond het idee van de tatoeage volgens mij geweldig. Hij zei: 'Er kan niet meer zoveel op.' Toen zei ik dat ik verder zou gaan op de benen of op mijn buik."
Audio: Dennis de Verstappen-fan met tatoeage (4 jul 2018)
Bij een volgende overwinning zit Lok weer in de tattooshop. "Ik hoop volgend weekend."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!