'Drie personen op dievenpad op A2'

© L1
Bij de afrit Nederweert op de A2 zijn dinsdag drie personen aangehouden die worden verdacht van vernieling en poging tot ladingdiefstal.
De verdachten waren vermoedelijk bij zestien vrachtwagens bezig het dekzeil door te snijden om te kijken welke lading de vrachtwagens vervoerden om te kijken of deze interessant was om te stelen.

Hek
Rond 02.00 uur werd er door vrachtwagenchauffeur een melding gemaakt dat enkele personen zich verdacht ophielden tussen de vrachtwagens op de parkeerplaats Meiberg bij Nederweert. Agenten gingen ter plaatse en zagen hoe twee personen over een hek klommen en vluchtten.

Stanleymes
Ze probeerden te vluchten, maar de politie had al snel door in welke auto ze reden. In de auto trof de politie drie personen aan. Een 34-jarige man uit Eindhoven, een 33-jarige vrouw uit Helmond en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bevuild

De kleding en het schoeisel van de mannen waren erg nat en met modder ernstig bevuild. In de auto werd ook een 'stanleymes' aangetroffen. De drie werden aangehouden en naar het bureau overgebracht.
De politie doet onderzoek.