1Lunch: Geen treinen in deel Noord-Limburg door ravage

© SQ Vision/ Martien van Dam
* 'De man van de toekomst' is overleden* Familieruzie leidt tot steekpartij op bruiloft* Roda-trainer tekent contract bij Kortrijk
Ravage op spoor hindert reizigers
Het treinverkeer tussen Eindhoven en Venlo ligt vandaag de hele dag plat. Reden is een aanrijding tussen een goederentrein en een graafmachine bij Deurne. Omdat de ravage groot is, lukt het niet meer om het spoor vandaag weer vrij te krijgen. Reizigers kunnen omreizen of de bus pakken. Lees hier meer.
Chriet Titulaer was de toekomst
Ooit was het toekomstmuziek: bellen vanaf je fiets, of op de verwarming alvast een graadje hoger zetten op weg naar huis. Het was pure science fiction in de jaren tachtig, maar dankzij Chriet Titulaer uit Hout-Blerick werd Nederland rijp gemaakt voor de 21ste eeuw. Hij overleed dit weekend op 73-jarige leeftijd. Lees hier meer.
Ouders eisen miljoenen van hotel
Kees en Jacqueline van Putten zetten hoog in. Ze eisen 15 miljoen van het hotel waar hun verongelukte dochter twee jaar geleden verbleef. Anouk van Putten kwam op 20 april 2015 om het leven tijdens een crash met een vliegtuigje in de Dominicaanse Republiek en volgens het stel uit Heerlen is het hotel daar verantwoordelijk voor. Lees hier meer.

Steekpartij verstoort bruiloft

Een feestje met een rare nasmaak. Gisteravond raakte een man uit Venlo zwaargewond bij een steekpartij. Het incident gebeurde op de parkeerplaats van een partycentrum in Westervoort, waar op dat moment een bruiloft aan de gang was. Het zou gaan om een familieruzie, twee personen zijn gearresteerd. Lees hier meer.
© ViWa Media
Muizenoverlast in supermarkt
In een supermarkt in Maastricht heeft een vrouw muizenkeutels tussen het broodassortiment ontdekt. Zij plaatste er een bericht over op Facebook. Volgens de supermarktmanager heeft de winkel last van muizen omdat de Jan Linders-filiaal in een historisch pand zit. Lees hier meer.
Roda-trainer naar KV Kortrijk
De kogel is eindelijk door de kerk. Yannis Anastasiou ondertekende vandaag een driejarig contract bij KV Kortrijk. De 44-jarige Griek is nu dus bezig aan zijn laatste weken als trainer van Roda JC. Lees hier meer.