Parkfeesten Helden gecanceld door slechte kaartverkoop

© iStock
De Parkfeesten Helden gaan niet door. De organisatie heeft besloten de feesten te cancelen vanwege de tegenvallende kaartverkoop.
De feesten zouden van 25 tot en met 27 augustus plaatsvinden. Voor zowel de vrijdag als de zaterdag waren er te weinig kaarten verkocht, zo meldt de organisatie op Facebook.

Douwe Bob

Artiesten als Miss Montreal en Douwe Bob zouden op komen treden. Waarom er te weinig animo voor het feest is, is voor de organisatie onduidelijk.

Betreuren

De organisatie laat weten dat zij het speculeren en hopen op een boost van de kaartverkoop in de laatste week voor het evenement een "te grote gok en financieel risico" vinden. En betreuren dat ze deze beslissing hebben moeten nemen.

Rentree

De Parkfeesten zijn in de jaren '60 begonnen door Fanfare Sint Cecilia. Tot begin jaren '90 was het evenement een begrip in de wijde omgeving. Toch werd het daarna bijna 20 jaar niet georganiseerd. In 2014 maakten de feesten hun rentree, maar nu lijkt het einde van de jaarlijkse festiviteiten in zicht.
Iedereen die al wel een kaartje gekocht heeft, krijgt het geld teruggestort volgens de organisatie van het festival.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!