Nog honderden vrijwilligers nodig voor het OLS

© Illustratie: OLS 2015
Voor het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) op 5 juli in Maasniel zijn nog 850 vrijwilligers nodig. En dat terwijl de inschrijftermijn begin april afloopt.
Van de minimaal 1500 mensen die nodig zijn om het evenement in goede banen te leiden, hebben zich er op dit moment nog maar 650 aangemeld.

Vaardigheden

Marc Breugelmans, voorzitter van Stichting Maasniel OLS 2015, is nog naarstig op zoek is naar mensen met verschillende vaardigheden, zoals verkeersregelaars, beveiligers en barpersoneel.
De Stichting Maasniel OLS 2015 is de voorbije weken druk in de weer geweest om van alle grondeigenaren van het beoogde OLS-terrein toestemming te krijgen. Dat bleek gezien de oppervlakte - vier hectare - geen gemakkelijke klus.

Veel dank

"We moesten maar liefst zeventig partijen benaderen, maar het is contractueel gezien allemaal nagenoeg rond.We zijn al die mensen veel dank verschuldigd. Het OLS is tenslotte te gast op hun grond”, zegt Breugelmans.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!