Loverboy Armin A. sloeg al eerder toe

© iStock
Loverboy Armin A. zou al eerder hebben toegeslagen. Een volgend slachtoffer van A. heeft zich bij de opsporingsdiensten gemeld.
Dat melden betrouwbare bronnen rond het onderzoek volgens De Telegraaf.

Ook misbruikt in Valkenburg

Het meisje zou anderhalf jaar geleden zijn misbruikt in Hotel 2000 in Valkenburg en eveneens slachtoffer van de opgepakte verdachte A. zijn geweest. De politie probeert het meisje volgens de bronnen al enige tijd te overtuigen om aangifte te doen tegen A. Door alle commotie rondom het seksschandaal in Valkenburg durft zij dat voorlopig nog niet.
Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet bevestigen dat er meer meisjes het slachtoffer zijn geworden van A.

Vijftig mannen seks

Armin A. kwam in beeld bij het OM toen de politie in oktober vorig jaar een hotel in Valkenburg binnenviel en daar een minderjarig meisje met een klant aantrof. Het 16-jarige meisje zou met zeker vijftig mannen seks gehad hebben. A. zou de pooier van het meisje zijn.

Zelfmoord

Donderdag werd al bekend dat een van de tientallen mannen die verdacht worden van seks het meisje, onlangs een einde aan zijn leven gemaakt heeft. Volgens betrouwbare bronnen rond het onderzoek gaat het om de man die bij de politie-inval in oktober 2014 op heterdaad werd betrapt en als eerste werd opgepakt. Hij zou niet meer opgewassen zijn geweest tegen de spanningen die de affaire met zich meebracht.

Niet thuis overvallen maar bellen

Het Openbaar Ministerie gaf aan dat te betreuren en volgens de advocaat van enkele tientallen verdachten neemt het OM daarom ook maatregelen. Tegen De Telegraaf zegt hij dat de zaak voor grote spanning en stress zorgt bij de verdachten en dat het OM inmiddels heeft laten weten de verdachten niet in hun woning aan te houden, maar telefonisch te benaderen.
Lees de eerdere berichtgeving over de zaak rond de Valkenburgse loverboy.