'Krant steelt terrasverkiezing van Chapeau'

Krantje, pilsje, terrasje en regen © Istock
Hoofdredacteur Jo Cortenraedt van glossy Chapeau is verbaasd dat De Limburger zijn idee voor een wedstrijd om het mooiste terras van Limburg heeft gejat.
Jo Cortenraedt: "Het overnemen van ideeën gebeurt overal. Maar zo letterlijk heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Vergelijk het met de oliebollentest van het AD. Dat gaat De Volkskrant of De Telegraaf ook niet zomaar overnemen."

Contact

De hoofdredacteur van Chapeau heeft contact gehad met de hoofdredactie van de Limburgse kranten. Die zou het jammer hebben gevonden, maar er werd hem verteld dat de krant niet van plan was de eigen wedstrijd nu af te blazen.

Publiekswedstrijd

Lifestyleblad Chapeau houdt al sinds jaar en dag een jaarlijkse terrasverkiezing. Dit jaar werkt het blad voor het eerst samen met 1Limburg bij de terrasverkiezing. De lezers van deze site kunnen hun favoriete terras aandragen en daarna stemmen op hun favoriet. Chapeau maakt op 8 mei bekend wat het mooiste terras van Limburg is.

Zoek mee naar het beste terras van Limburg

Terras

Roy op het Veld, hoofdredacteur van de krant, is in de pen geklommen. Hij nodigt Jo Cortenraedt uit om samen op een terras te gaan zitten, zo schrijft hij op de site van De Limburger.
Audio: Jo Cortenraedt boos over terrasverkiezing van krant (21 april 2017)
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!