Nieuwe oproep getuigen in mysterieuze moordzaak

© Politie
Het coldcaseteam van de Limburgse politie heeft een nieuwe getuigenoproep gedaan in de moordzaak Isabelle Pongs.
Afgelopen weekend was het dertien jaar geleden dat de 48-jarige vrouw dood werd gevonden in het kantoortje van haar brillenwinkel in Landgraaf. Ze was met een mes om het leven gebracht.
Die middag van vrijdag 30 juli 2004 had ze nog een boodschap gedaan bij Schlecker, vlakbij haar optiekzaak aan de Streeperstraat. 's Avonds om 20:00 uur werd ze gevonden.

25 rechercheurs

De moord is nooit opgelost, ondanks de inzet van een team van 25 rechercheurs. Vlak na de moord werd een verdachte aangehouden en een jaar later nog een, maar beiden bleken er niets mee van doen te hebben.
In 2008 werden twee mannen uit Landgraaf opgepakt en voor de rechtbank gebracht, maar die sprak hen vrij. Volgens de rechters ging het om twee zwakbegaafden die hun betrokkenheid bij de moord hadden verzonnen.

Aandacht

Het coldcaseteam Limburg vraagt nu op zijn Facebookpagina opnieuw aandacht voor de onopgeloste moord. Wie informatie heeft kan die kwijt via een Facebookbericht of via de mail. Bellen kan ook: 079-3458999 of anoniem 0800-7000.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!