Plekje voor 1000 Limburgers in film Theo Maassen

© ANP KIPPA/Evert Elzinga
De kans om figurant te worden in Billy, de eerste film van regisseur Theo Maassen is groot. Hij zoekt maar liefst duizend figuranten uit onze provincie.
De film gaat over een buikspreker en zijn pop. Vooral voor de opnames in het theater zijn veel figuranten nodig die als publiek in de zaal fungeren. Veel van de opnames worden gemaakt in het Parkstad Limburg Theater, een plek waar de cabaretier regelmatig op het podium staat: "Een gaaf theater, met veel verschillende zalen".

Lees ook: Theo Maassen zoekt Limburgers voor buikspreekfilm

Gaaf

De stad Heerlen zal in de film ook veelvuldig te zien zijn: "Ik ben inmiddels een paar keer in de stad Heerlen geweest, het is een bijzondere stad, met troosteloze plekken en hele gave plekken, en juist die variëteit is fijn voor de film." Vooral 'dat prachtige Glaspaleis' vindt Maassen een 'hele gave plek' die zeker in de film te zien zal zijn. Ook looft Maassen het Maankwartier en 'die gave grafitti'.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!