1Lunch: 2017 was bloederig jaar voor Limburg

© Track88
* Louisa en Rosanna  dolgelukkig: zoontje Mikai geboren* Hardleerse automobilist blijft rijden zonder rijbewijs* 'Vechtersbazen in AZC hebben lesje geleerd na massale knokpartij'
Louisa en Rosanna dolgelukkig: zoontje Mikai geboren
Mooi nieuws voor transgenderkoppel Louisa en Rosanna uit Venlo. Rosanna is bevallen van een zoontje. In de nacht van vrijdag 29 december is baby Mikai ter wereld gekomen in het ziekenhuis. Dit maakt het stel bekend via YouTube, waar ze al meteen een eerste glimp geven van de kleine. Lees hier meer.
Hardleerse automobilist blijft rijden zonder rijbewijs
De politie heeft donderdagavond in Venray de handen vol gehad aan een hardleerse automobilist. De man werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs, kreeg een boete en stapte even later gewoon weer achter het stuur. Toen de agenten hem opnieuw zagen rijden, hebben ze toch maar zijn auto in beslag genomen. Lees hier meer.
'Vechtersbazen in AZC hebben lesje geleerd na massale knokpartij'
De asielzoekers die in Overloon zaterdag met knuppels en messen gevochten hebben, worden niet overgeplaatst naar een andere opvanglocatie. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gaat ervan uit dat iedereen zijn lesje geleerd heeft. Lees hier meer.
© SK-Media
Man betaalt kerstcadeau alsnog
De man die zondag een cadeau was 'vergeten' af te rekenen bij een lingeriezaak in Weert, is deze alsnog komen betalen. De medewerkers van de lingeriezaak plaatsten eerder deze week een foto van de man op Facebook met de oproep om het cadeautje terug te brengen. Lees hier meer.
© Facebook Xambeau
2017 was bloederig jaar voor Limburg
Een zwart jaar voor Limburg. Voor het eerst in jaren is het aantal gevallen van moord en doodslag flink gestegen in Limburg. Waren het er lange tijd gemiddeld tien moorden, en vorig jaar zelfs maar twee, dit jaar zijn het er al minstens dertien. In heel Nederland zijn er 159 'moorden' gepleegd, dat zijn er liefst 48 meer dan in 2016. Lees hier meer.