Poppodium Nieuwe Nor in rouw na drama Pinkpop

© Nieuwe Nor (Facebook)
Poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen heeft alle activiteiten komend weekend afgelast, nadat een van hun vrijwilligers maandagmorgen om het leven kwam bij een dodelijke aanrijding bij het Pinkpop-terrein.
Het 35-jarige slachtoffer uit Heerlen werkte al jaren bij het poppodium, en was ook vanuit de vrijwilligersgroep van De Nieuwe Nor afgevaardigd om uit te helpen bij Pinkpop.

Verslagenheid
De verslagenheid bij de medewerkers van het poppodium is groot. Directeur, Johan de Niet, hoorde maandagochtend vroeg dat de vrijwilliger was overleden bij het ongeluk.

Bijeenkomst
Maandagmiddag was er voor alle 30 vrijwilligers een besloten bijeenkomst. "We kunnen hier onze gevoelens de vrije loop laten en elkaar steunen", aldus de directeur. Hij noemde de man een van hun actiefste vrijwilligers en groot muziekliefhebber: "Hij heeft altijd hele waardevolle bijdragen geleverd voor De Nieuwe Nor." De andere vrijwilligers kunnen het nog niet bevatten. "Ja, die zijn nog allemaal in shock", geeft de directeur aan.

Drama
De prioriteit voor De Nieuwe Nor ligt op dit moment 'bij het opvangen van de vrijwilligersgroep, waarin grote verslagenheid heerst'. Ook café Erin's Isle is maandagavond gesloten vanwege het Pinkpopdrama. Een van de drie zwaargewonden werkt in de zaak
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!