RoermondStormt afgelast door gebrek aan animo

© iStock
De tweede editie van RoermondStormt, dat op zondag 24 september zou plaatsvinden, is afgelast. Er bleek te weinig interesse voor het evenement.
Het aantal deelnemers valt tegen, zo stelt de organisatie in een persbericht.

Sponsoring
Daarnaast lopen sponsoren nog niet warm voor RoermondStormt. Omdat de organisatie afhankelijk is van inkomsten uit inschrijfgeld en sponsoring, waren er simpelweg te weinig financiële middelen om het evenement dit jaar te organiseren.

Standaard
"We hebben een bepaalde standaard die we nastreven bij het organiseren van RoermondStormt. Die kunnen we op dit moment niet verwezenlijken", zegt voorzitter Jeroen Kouwenberg. "We willen geen concessies doen aan de kwaliteit van het evenement en daarom hebben we besloten om het evenement in 2017 af te lassen."

Nieuwe editie
Of er een nieuwe editie komt en in welke vorm dat zou zijn, is nog niet bekend. De organisatie gaat zich daarover beraden. Alle mensen die zich wel hadden ingeschreven, krijgen hun geld terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!