1Lunch: Smeltend ijs en brandende natuur

© Istock
* Voortvluchtige brandstichter verdwijnt in de cel* Tom Dumoulin is niet te betalen voor Maastricht* Dolgelukkige Suzan Seegers trouwt met soulmate

Trainer Maurice Steijn blijft langer bij VVV

Hij zou vertrekken, toch weer blijven, misschien toch weggaan en nu verlengt hij zijn contract. VVV-Venlo en trainer Maurice Steijn blijven aan elkaar verbonden. De coach blijft tot 2021 in Venlo en gaat daar nu ook wonen. Lees hier meer.
Voortvluchtige brandstichter verdwijnt in de cel
In Heerlen heeft de politie een voortvluchtige brandstichter opgepakt. Hij moest nog zeven jaar brommen, maar na zijn veroordeling was hij lange tijd nergens te vinden. Totdat een agent hem ineens zag lopen. Lees hier meer.
Dolgelukkige Suzan Seegers trouwt met soulmate
Musicalactrice Suzan Seegers is in het huwelijksbootje gestapt met haar geliefde Richard Geenen. Als we de woorden van Suzan mogen geloven was de bruiloft één groot sprookje. Ze is dolgelukkig, verkondigt ze via Facebook. Lees hier meer.
Tom Dumoulin is niet te betalen voor Maastricht
De agenda van Tom Dumoulin staat bomvol met allerlei criteria. De Ridderronde in Maastricht staat dit jaar echter niet op het lijstje. De organisatie maakte vanochtend bekend dat Dumoulin niet aan de start verschijnt in zijn eigen geboortestad. Hij is te duur. Lees hier meer.

Volg vanmiddag de verrichtingen van Tom in de Tour via ons liveblog.

Het is heet: smeltend ijs en veel natuurbranden
?
Dat het warm is, dat weet iedereen wel. Er zijn niet alleen veel meer meldingen over natuurbranden, zelfs de ijssalon heeft last van de hitte. In Reuver heeft een ijssalon de deuren gesloten omdat het ijs ligt te smelten in de koeling. En ook de medewerkers houden het niet langer vol in de zaak. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!