1Lunch: Gewapende overvallers op de vlucht zonder buit

© iStock
* Man (68) vast op verdenking van ontucht met minderjarige meisjes* 'Ramon Verkoeijen naar de middag'* Man opgepakt voor flatmoord
Overval in Beek
Twee personen hebben vannacht een poging gedaan om een avondwinkel in Beek te overvallen. De twee daders drongen de winkel binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen. "Uiteindelijk hebben ze niets meegenomen en is er niemand gewond geraakt", laat een woordvoerder van de politie weten. Lees hier meer.
Ontucht met minderjarige meisjes
Heftig nieuws uit Leeuwen. Daar is een 68-jarige man opgepakt op verdenking van het plegen van ontucht met minderjarige meisjes. Dit laat het Openbaar Ministerie (OM) weten. Waar de man precies van verdacht wordt, wil de politie niet kwijt. Ook de woordvoerder van het OM laat weten dat er in dit stadium van het onderzoek geen details worden vrijgegeven. Lees hier meer.
© iStock
'Middagshow voor dj Rámon Verkoeijen'
Geruchten gaan dat 3FM-dj Rámon Verkoeijen met zijn radiopartner Mark van der Molen de middagshow op NPO 3FM gaat presenteren. De Venraynaar en Van der Molen zouden Frank van der Lende tussen 16:00 en 18:00 uur gaan vervangen. Nu hebben zij nog een lunchshow op de radiozender. Lees hier meer.
Verdachte opgepakt voor flatmoord
De politie heeft een 41-jarige Maastrichtenaar in de boeien geslagen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een bewoner van de Maastrichtse ANWB-flat. Hij werd eerder al opgepakt, maar mocht toen de cel toch verlaten. In het onderzoek is nu nieuwe informatie aan het licht gekomen, waardoor de 41-jarige man toch weer als verdachte naar voren is gekomen. Lees hier meer.
© L1
Verdachte dood oma Rini uitgeleverd
De verdachte van de moord op oma Rini, de Belgische Sandra N., is uitgeleverd aan Nederland. De 38-jarige vrouw, die op 13 juli is aangehouden, zit sinds maandag in Nederland vast. Over het motief van de vrouw is nog niks bekend. Lees hier meer.