Speciale 'siësta tickets' voor leeg Toverland

© Jean-Pierre Geussens
Omdat bezoekers door de warmte wegblijven bij Toverland in Sevenum, komt het attractiepark de komende dagen met een speciaal siësta-ticket.
Daarmee kunnen bezoekers na 16:00 uur voor 17,50 euro naar binnen. Een normaal toegangsbewijs kost 32 euro.

Uitbreiding

?Toverland heeft de afgelopen twee weken amper kunnen profiteren van de enorme uitbreiding van het park. Door de hitte weten bezoekers het pretpark amper te vinden. "De toestroom valt inderdaad tegen," bevestigt Tessa Maessen van Toverland. "Als de temperatuur te hoog is, gaan mensen liever naar het strand dan naar een pretpark. Dat merk je overal. Ook de restaurants blijven nu leeg."

Toverland opent nieuwe themagebieden

Drie uur

Met het speciale toegangsbewijs hoopt het pretpark toch nog bezoekers binnen te halen als de temperatuur weer naar draaglijker niveaus is gedaald. Met de siëstatickets kunnen bezoekers zich nog drie uur amuseren in het park, dat om 19:00 uur de deuren sluit. Vooralsnog zijn de kaarten alleen van zondag 22 juli tot en met vrijdag 27 juli te krijgen. Mogelijk blijven de kaarten langer beschikbaar, afhankelijk van het weer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!