1Lunch: Vurig begin van Goede Vrijdag

© iStock
* Branden in Kerkrade, Roermond en Sittard* Grote drukte op Goede Vrijdag* Chantal Janzen bevalt van Bobby
Grote brand bij Roda-stadion
Aan het gloren van de ochtend heeft vrijdag een grote brand gewoed in een bedrijfspand bij het Parkstad Limburg Stadion. Het deel van de loods waar oldtimers gestald stonden, is reddeloos verloren. Een tegel- en sanitairhandel was nog gedeeltelijk te redden. Lees hier meer.

Nog meer drukte voor brandweer

Het was sowieso al een onrustige nacht voor de brandweer. In Roermond redden de lokale spuitgasten een vrouw en haar hond uit een brandende bovenwoning. Het was overigens op meer plaatsen raak. In Sittard en (opnieuw) Kerkrade brandden auto's uit. Lees hier meer.
Witte kentekenplaten onderweg naar Roermond
Waar het ook een drukke bedoening is, is op de wegen naar Roermond. Onze Oosterburen hebben weer eens een vrije dag, en dus is het ouderwets aanschuiven op de wegen naar de outlet. Lees hier meer.
© iStock
Waar kun je winkelen met Pasen?
In Duitsland is op Goede Vrijdag geen enkele winkel open, en shoppen met Pasen kun je daar al helemaal vergeten. Dat is bij ons wel anders. Hier kun je tijdens de feestdagen gewoon bij de supermarkt terecht voor je eieren en een halfje bruin. Soms alleen op Tweede Paasdag, vaak op allebei de dagen. Lees hier meer.

Chantal Janzen begroet baby Bobby

Nadat ze ons maandenlang op de hoogte hield over haar zwangerschap, is het nu eindelijk zover: Chantal Janzen is bevallen van haar zoontje Bobby. Via Instagram heeft ze de wereld kennis laten maken met de jongste telg van de familie. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!