Limburger wil Bitcoins niet verkopen: 'Dit is pas het begin'

© Istock
Venlonaar Didi Taihuttu, die zijn huis verkocht voor Bitcoins, peinst er voorlopig niet over om de digitale munt van de hand te doen. Zelfs niet nu deze bijna 10.000 dollar waard is.
"Dit is pas het begin", zegt hij tegen Editie NL. "Ik had al gezegd dat hij na kerst op 10.000 euro zou staan, het is iets eerder geworden. In maart zal het 15.000 waard zijn."

Cashen

De Venlonaar wil pas cashen in 2020. "Als je de groeicurve volgt is de bitcoin in 2020 een ton waard", zegt hij. En dan wordt het pas interessant voor Taihuttu, die al tonnen in de digitale munt heeft gestoken. Volgens Taihuttu is zijn investering inmiddels verdubbeld.

Verkoop

In oktober van dit jaar verkocht hij zijn huis voor de digitale munt. Daar is het niet bij gebleven. Taihuttu en zijn vrouw hebben al hun spullen in een garagebox gestopt. Dit om het dan via Marktplaats te verkopen. "Laatst heb ik weer een kast verkocht voor 600 euro, dan gebruiken we 300 om van te leven en 300 gaat weer in bitcoins", zegt hij.

?Camping

Nadat ze hun stulpje van de hand hadden gedaan, is hij met zijn vrouw en drie dochters in een chalet op een camping in de buurt van Venlo gaan wonen. "We zijn van 600 vierkante meter naar 60 vierkante meter gegaan."