Laatste loodjes voor wandelaars Nijmeegse Vierdaagse

© ANP
Het zijn vrijdag de laatste loodjes voor de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Ze lopen tijdens de laatste dag nog een klein stukje door Limburg voordat ze op het eind van de route op de 'Via Gladiola' onthaald worden.
Ruim 3.000 wandelaars zijn de afgelopen dagen afgevallen. Vrijdagochtend begonnen nog zo'n 38.700 wandelaars aan de laatste dag.

Mook

Donderdag liepen de wandelaars op de Limburgse dag door Mook en Middelaar, Ottersum, Milsbeek en Gennep. Ook vrijdag pakken ze nog een stukje Limburg mee. Vanuit Cuijk steken ze het ponton over de Maas over naar Mook.
Ook L1-verslaggever Robert Janssen is begonnen aan zijn laatste dag. Hij hoopt na vier keer 50 kilometer zijn Vierdaagse kruisje straks op te halen.
Volg de verrichtingen van L1-verslaggever Robert Janssen op de voet via L1 Twitter, Facebook, L1 radio en L1.nl. L1TV zendt de Vierdaagse vrijdag live uit vanaf 14:00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!