Presentatoren-caroussel: L1 husselt in radioprogrammering

© L1
De programmering van L1 Radio gaat op de schop. Vanaf maandag 8 januari gaat er veel veranderen op de radiozender.
Presentator Tom Jessen stopt na ruim vijf jaar bij de ochtendshow van L1. Zijn plek wordt overgenomen door Tim op het Broek, die nu nog in de middag te horen is. Hij vormt een duo met Maarten Bonnemaijers, die blijft bij de ochtendshow.

Spannend

"De ochtend is het spannendste dagdeel op de radio, met een heel eigen flow", zegt de nieuwe ochtendjock. "Hoe tof is het om Limburg samen met Maarten wakker te maken met het laatste nieuws en lekkere muziek?"

Experiment

De verandering van de presentatoren wordt gecombineerd met een experiment in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Op werkdagen beginnen de live-uitzendingen van L1 Radio een uur eerder, om 06:00 uur. "Het is interessant om te zien wat live radio vanaf 06:00 uur ons oplevert. We hopen dat het onze plek in de top 3 van best beluisterde stations in Limburg kan verstevigen", zegt hoofdredacteur Leo Hauben.

Andere stemmen

Ook in de middaguren zijn vanaf januari andere stemmen te horen. Sjoerd Duijkaerts gaat samen met Dennis Ewald de avondshow presenteren. In de middaguren zijn Stefan Collaris en Rian Moonen te horen.
L1 Radio hoort bij de drie best beluisterde radiozenders in Limburg, samen met 3FM en NPO Radio 2.