Situatie meisje (14) nog steeds ernstig na ongeluk Echt

© Mitch Gossens
Het 14-jarige meisje dat zwaargewond is geraakt bij het auto-ongeluk begin maart in Echt ligt nog ernstig gewond in het ziekenhuis.
Bij het auto-ongeluk is een 15-jarig meisje uit Maasbracht om het leven gekomen.

Boom

De auto botste tegen een boom op de Breulderweg. De 29-jarige man die de auto bestuurde zou geen alcohol hebben gedronken. Hij en een 15-jarig meisje dat naast hem zat zijn lichtgewond geraakt bij het ongeluk.

Vervolgvragen

De twee mensen die voorin zaten zijn inmiddels verhoord. Ze waren in eerste instantie fysiek nog niet klaar om vragen van de politie te beantwoorden, maar hebben dat inmiddels wel gedaan. Mogelijk worden er nog vervolgvragen gesteld. Het onderzoek naar het auto-ongeluk is nog niet afgerond. Er wordt onderzocht hoe de auto in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 maart van de weg is geraakt.
Het meisje dat overleed, zat op de achterbank. Naast haar zat een 14-jarig meisje, dat met zware verwondingen naar het ziekenhuis werd gebracht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!