Emotionele verklaring broer slachtoffer loungebar-moord

© L1
Kamal Maihouana legde donderdag een emotionele verklaring af tijdens de rechtszaak over de dood van zijn broer Abderahim.
Verdachte Abba Al S. staat terecht voor de dood van Maihouana.

Impact
Kamal Maihouana vertelde dat hij zijn zegje wilde doen, omdat hij het belangrijk vindt dat de rechtbank, de verdachte en andere aanwezigen horen wat voor impact deze gebeurtenis heeft. "Ik heb me nog nooit in mijn leven zo bang gevoeld als nu de angst om mijn broer los te laten", zo vertelt hij.

De avond

De avond dat zijn broer Abderahim overleed krijgt hij niet uit zijn hoofd. "Ik heb heel veel mooie momenten met je gehad, maar het enige wat ik me nog kan herinneren is de avond, hoe jij overleed", aldus Kamal. Als laatste zegt hij emotioneel: "Dit had jou nooit mogen overkomen. Dit had jou nooit mogen gebeuren."

Emoties

Maihouane werd in april vorig jaar doodgeschoten in loungebar Tropicana in Sittard. Donderdag begon de rechtszaak tegen de verdachte Abbas Al-S. (31). De emoties liepen hoog op tijdens de rechtszaak. De moeder van het slachtoffer viel flauw en kreeg medische hulp. Daarna ging de zaak weer verder.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!