1Lunch: Forse vangst voor straatrovers: 100.000 euro cash

© iStock
* Buit straatroof: ruim 100.000 euro cash* Frikadellen eten in een bad vol curry* Tieners opgepakt voor vechtpartij
Tieners vast na vechtpartij
De politie heeft vanochtend drie tieners uit Valkenburg en Schimmert gearresteerd. De jongens worden verdacht van betrokkenheid bij de vechtpartij waarbij vorige week een 65-jarige man om het leven kwam. Aanleiding voor de vechtpartij was een ruzie over onrust en overlast in de straat. Lees hier meer.

Hela, een bad vol curry

Tom uit Venlo heeft zijn ultieme droom in vervulling zien gaan. Met dank aan zijn vrienden kon hij zichzelf eindelijk een keer laten zakken in een badkuip vol currysaus. Natuurlijk de echte, uit zijn geboortestad. Lees hier meer.
Tom temidden van vrienden in zijn badkuip vol currysaus. © Snack-Nieuws
Mishandeling van baby
Een vader wordt ervan verdacht zijn zoontje begin dit jaar zwaar mishandeld. Dat gebeurde in een woning in Nieuw-Bergen. Het kindje liep daarbij een schedelbreuk op en brak zijn arm. De man ontkent dat hij zijn zoontje iets heeft aangedaan en beschuldigt zijn ex-vriendin. Lees hier meer.
Autobrand bij school
De brandweer van Sittard heeft met snel ingrijpen kunnen voorkomen dat een autobrand oversloeg naar een schoolgebouw. De brandende wagen stond aan de Poststraat. Lees hier meer.
© AS Media
Ruim 100.000 euro cash
De mannen die drie weken geleden een voetganger op straat overvielen, hebben daarbij ruim 100.000 euro aan contanten buitgemaakt. Het 63-jarige slachtoffer uit Duitsland had dit bedrag net bij de bank opgehaald. Dat heeft één van de zes verdachten verklaard. De medewerker van de bank tipte de overvallers als iemand grote bedragen cash geld kwam halen. Lees hier meer.
Huwelijk Anelka en Roda voorbij
Voormalig topspits Nicolas Anelka laat zich de laatste tijd niet meer zien in het Roda-stadion. Technisch directeur Harm van Veldhoven van de Kerkradenaren geeft aan dat er al weken geen contact meer is geweest met de Fransman. Anelka kwam eerder dit jaar mee in het kielzog van investeerder Aleksei Korotaev, die momenteel achter de tralies zit in Dubai. Lees hier meer.