Pinkpop-beveiliger kaapt aandacht weg van Justin Bieber

© Jean-Pierre Geusens (Kleine foto: Twitter)
Een medewerker van de security op Pinkpop heeft tijdens het optreden van Justin Bieber heel wat aandacht weggekaapt van de zanger.
Boy Roeles (18) was zaterdagavond als beveiliger aan het werk vóór het podium. Op zeker moment had hij in de gaten dat niet Justin Bieber maar hijzelf volop werd gefotografeerd door meisjes vooraan in het publiek.

Twitter
Eén meisje zette een foto van Boy op Twitter en die tweet ging als een razende rond: inmiddels zo'n 50.000 likes en retweets. En zijn eigen Instagram-account zit ineens op meer dan 7000 volgers, terwijl dat er vóór Pinkpop nog maar 1300 waren.

Nuchter
De Fries uit Heerenveen blijft er verder totaal nuchter onder. Tegen 3FM zegt hij: "Komende vrijdag weer gewoon werken bij Guus Meeuwis en na de zomer begin ik met een ict-opleiding. En mijn vriendin heb ik meteen laten weten dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alle berichtjes zijn leuk, maar blijft mijn vriendin."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!