Agressieve vakantieganger bedreigt medereizigers met mes

© Istock
In Spanje is zaterdagnacht een man aangehouden die zijn medereizigers in een bus van het Hoensbroekse bedrijf Boosten Reizen heeft bedreigd.
Ingrid Veldkamp-Bosma filmde de aanhouding en plaatste de video op de Facebookpagina van het bedrijf dat busvakanties organiseert.

Castella

De man werd in de buurt van Castella in de boeien geslagen, nadat hij uit de bus was gezet omdat hij zich had misdragen.

Ruzie

Volgens De Limburger zat de man niet vanaf het begin van de reis in de bus. Zo stapte hij pas in Salou samen met zijn vrouw op. Even later kreeg de man, die onder invloed van verdovende middelen leek te zijn, het met zijn partner aan de stok. Daarna reageerde hij zich ook verbaal af op zijn medepassagiers. Ook de buschauffeur moest het ongelden.

Mes

Bij de volgende stop ging het wel weer mis. De man ging bier kopen bij een supermarkt. Daarna was de hostess gebeten hond. Hij schold haar uit. Daarop werd besloten om de man uit de bus te zetten. Toen hij dat eenmaal in de gaten kreeg, haalde hij een mes tevoorschijn waarmee hij omstanders bedreigde.
De politie werd ingeschakeld en de agressieve vakantieganger werd in de boeien geslagen. Het is vooralsnog niet bekend waar de man vandaan komt.