Schietpartij Kerkrade: politie op zoek naar donkere auto

© Opsporing Verzocht
De politie is op zoek naar een auto, die mogelijk betrokken is geweest of informatie oplevert in het onderzoek naar de schietpartij in Kerkrade waarbij een 39-jarige fietser uit die plaats zwaargewond raakte.
De man werd dinsdagavond 25 april van zijn fiets geschoten toen hij over de Kokelestraat reed. Hij werd toen zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

In het onderzoek naar de schietpartij is nieuwe informatie aan het licht gekomen. De fietser werd rond 22:00 uur vanuit een auto beschoten. Uit camerabeelden blijkt dat er achter deze auto, waar mogelijk de schutter in zat, een tweede voertuig heeft gereden.

Peugeot

De politie is op zoek naar deze auto. Dit omdat omdat de bestuurder of passagiers mogelijk relevante informatie hebben. Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige Peugeot.
De beelden van de auto zijn op YouTube gepubliceerd.

Lees ook: 20 rechercheurs onderzoeken schietpartij Kerkrade

Eerder werd al bekend dat de politie uitgaat van een gerichte actie. De neergeschoten man is inmiddels buiten levensgevaar.

Lees ook: Politie: schietpartij Kerkrade lijkt gerichte actie

Bonje

Volgens buurtbewoners had het 39-jarige slachtoffer het aan zijn voordeur regelmatig aan de stok met onbekenden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!