Opnieuw seks-affaire met minderjarigen in Zuid-Limburg

© iStock
Voor de tweede keer in korte tijd is in Zuid-Limburg een omvangrijke seks-affaire met minderjarige meisjes aan het licht gekomen.
Na de Valkenburgse zedenzaak meldt justitie nu dat een bende twee tienermeisjes uit Heerlen zes maanden lang dwong zich te prostitueren in hun woonplaats. Zij waren toen 14 en 15 jaar oud. Dat melden de Limburgse kranten.

Anale seks

De meisjes werden via websites aangeboden en moesten klanten in een woning ontvangen. Ze werden gedwongen tot anale seks en optredens in seksshows. Er zijn vijf verdachten aangehouden. Twee daarvan, de Heerlenaren Shauni F. (27) en Michel P. (33), zitten nog vast.
De verdachten moeten voor de rechter verschijnen op 26, 27, 28 en 29 mei. Tot die tijd zitten de twee mannelijke verdachten in ieder geval nog vast.

Mannen

Eén klant is opgepakt, verhoord en inmiddels weer vrijgelaten. Over het aantal mannen dat misbruik heeft gemaakt van de meisjes wil justitie niets kwijt.

Vorig jaar juni

De zaak kwam overigens vorig jaar juni ook al in de publiciteit, toen de politie de aanhouding van de vijf verdachten bekend maakte.
Lees hier de berichtgeving van destijds.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!