1Lunch: Vrachtwagen met aardappelen op zijn kant

© Istock
* Monumentale stationshal Maastricht krijgt opknapbeurt* Man moet rijbewijs inleveren na drugsdeal* Roertunnel twee uur lang dicht door truck met pech
FC Twente wil vuurwerkschade verhalen op daders
FC Twente wil de schade die het kunstgras in het Parkstad Limburg Stadion heeft opgelopen, gaan verhalen op de verantwoordelijke vuurwerkgooiers. Afgelopen zaterdag gooiden supporters van de Twentse club tijdens de wedstrijd tegen Roda JC vuurwerk op het veld. Als gevolg hiervan moeten delen van het kunstgras worden vervangen. Lees hier meer.
Roertunnel dicht door vrachtwagen met pech
Automobilisten die vanochtend vanuit het zuiden van onze provincie naar Venlo onderweg waren, hebben grote hinder ondervonden. Vanwege een vrachtwagen met pech was de Roertunnel op de A73 twee uur lang dicht. Lees hier meer.
'Ontrommeling' van stationshal Maastricht
De hal van het monumentale stationsgebouw in Maastricht krijgt binnenkort een flinke facelift. Met het oog op het ruimer maken van de stationshal zullen de NS-kantoren naar de eerste verdieping verhuizen en worden de kiosken en kaartautomaten verplaatst. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
Drugsdeal kost man zijn rijbewijs
Een drugsdeal sluiten in Brunssum is een man uit Tongeren duur komen te staan. Hij raakte daardoor zijn rijbewijs kwijt. Behalve dat de politie de drugs ontdekte, zat de Belg ook onder invloed van achter het stuur. Lees hier meer.
Vrachtwagen met aardappelen op zijn kant
Een vrachtwagen geladen met 16 ton aardappelen is vanochtend gekanteld in Schimmert. Hoe het kwam dat de wagen omkiepte, is niet bekend. Lees hier meer.