1Lunch: Hennepkwekerij veroorzaakt vlammenzee in woning

© 1Limburg, whatsapp
* Duitser komt om bij frontale botsing in Venlo* Tom Dumoulin krijgt advies uit onverwachte hoek* Later deze week wordt het weer zomers warm

Duitser dood na zwaar ongeval

Bij een zwaar ongeval in Venlo is zondagnacht een 51-jarige man uit het Duitse Wachtendonk om het leven gekomen. Bij het ongeluk waren twee personenauto’s betrokken. Twee mannen uit Venlo (23 en 24 jaar) zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. De bestuurder (23) van de tweede auto is al door de politie gehoord. Lees hier meer.
© Track 88

Lance Armstrong geeft Dumoulin advies

Niemand minder Lance Armstrong is fan van Tom Dumoulin. Vol enthousiasme zou Lance, Tom rechtstreeks een bericht hebben gestuurd dat hij erg onder de indruk was van zijn koerswijze in de Giro. Ook zou Armstrong hem een aantal tips hebben gegeven. Zo benadrukte de voormalig wielrenner dat Tom zich bergop niet gek moest laten maken door plotse versnellingen van zijn rivalen en dat het belangrijk is om op je eigen tempo te blijven rijden. Lees hier meer.

Forse brand legt huis in puin

Door brand in een hennepplantage is een woning volledig verwoest. Dat gebeurde vanochtend in Nieuwstadt. Maar liefst achttien brandweerlieden waren ter plaatse om het vuur te bestrijden, maar zij konden niet voorkomen dat de woning werd verwoest door de vlammenzee. Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren reageerde woedend via Twitter. Lees hier meer.

Het wordt weer zomers warm

Goed nieuws voor zonaanbidders. Na een fris en nat weekend wordt het later deze week weer zomers warm. Vanaf woensdag zal het kwik snel stijgen. Donderdag en vrijdag verwacht Meteo Limburg temperaturen van bijna 30 graden. Lees hier de uitgebreide weersverwachting.