Cultura Nova snapt niks van kritiek op programmering

Theater Titanick tijdens Cultura Nova 2017. © Jean-Pierre Geusens
Programmeur Fiedel van der Hijden van Cultura Nova begrijpt niks van de kritiek van de Heerlense theaterdirecteur Bas Schoonderwoerd.
"Jammer", zo zegt de programmeur.

Krant

Schoonderwoerd zei woensdag in De Limburger dat de formule van het festival moet worden bijgestuurd. "Programmeur Fiedel van der Hijden zou een groter deel door mensen van buiten kunnen laten programmeren", aldus de in de krant geciteerde theaterdirecteur.

Samenwerking

Die opmerking kan Fiedel van der Hijden niet plaatsen. Wie het programmaboekje van Cultura Nova raadpleegt ziet dat in totaal 11 mensen verantwoordelijk zijn voor de programmering van het festival. Zo is dit jaar voor wat betreft de gehele muziekprogrammering samengewerkt tussen de programmeurs van Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters en poppodium Nieuwe Nor.

Programmering

Van der Hijden vindt dat dit de programmering enorm ten goede is gekomen. Ook de programmering van de internationale circussen is samen met het theater gerealiseerd.
Volg Cultura Nova op L1.nl/CulturaNova en L1 Facebook.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!