Toetsenman vraagt vriendin ten huwelijk op podium Paradiso

Frits van Osch knielt op het Paradiso-podium en vraagt Alie de Boer ten huwelijk. © Facebook/Dubbel Fout
Als je popmuzikant bent, dan is er toch geen betere plek om je vriendin ten huwelijk te vragen dan het podium van poptempel Paradiso?
Maar ja, dan moet je wel op dat heilige podium in Amsterdam staan.

Door de knieën

Frits van Osch uit Maastricht stond er zaterdagavond, en hij deed het gewoon. Voor een uitzinnig publiek ging hij door de knieën voor zijn vriendin Alie de Boer: "Wil je met me trouwen?"
Het gebeurde allemaal tijdens de Benelux-finale van The Clash of the Coverbands. De Maastrichtse band Dubbel Fout was één van de negen groepen uit Nederland en België die daar na een paar slopende voorrondes om de titel speelden.

Romantisch

Het Limburgse zestal won uiteindelijk niet, maar zette wel een prima optreden neer. En stal natuurlijk de show met het romantische extraatje. Toetsenman/zanger Frits (26), afkomstig uit het Brabantse Schijndel, zette tegen tegen het eind van de set het Friese nummer In nije dei van De Kast in. Niet toevallig gekozen, want Alie (28) is geboren in het Friese Luinjeberd. Beiden werken als onderzoeker aan de Universiteit Maastricht.

Lampjes

Terwijl het publiek de lampjes van de telefoons liet branden, werd een totaal overdonderde Alie op het podium gevraagd, waar ze natuurlijk 'ja' zei op het huwelijksaanzoek. De trouwdatum staat nog niet vast, maar zal ergens in de tweede helft van volgend jaar zijn.