Recordjaar voor Theater De Maaspoort in Venlo

© De Maaspoort
Theater De Maaspoort in Venlo heeft afgelopen jaar een recordaantal bezoekers getrokken.
Ruim 142.000 mensen bezochten de Venlose schouwburg in 2017, waarvan met 72.500 bezoekers ruim de helft een professionele theatervoorstelling bijwoonde. De rest ging kijken naar amateurvoorstellingen van bijvoorbeeld Volkstheater Frans Boermans of de veelgeprezen schoolmusical Cats van het Valuascollege.
In totaal waren er 34 voorstellingen uitverkocht. Koploper was de Pinkpop-theatervoorstelling die zes keer een volle zaal trok.

Parkstad

De Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Kerkrade boerden goed. 240.000 bezoekers bezochten een voorstelling in één van de twee theaters. Een stijging met 17.000m zo meldt directeur Bas Schoonderwoerd op zijn facebook-pagina.

Maastricht

In Maastricht kwamen de tweede helft van afgelopen jaar, of het begin van het seizoen 2017-2018, zo'n 115.000 bezoekers naar het Theater aan het Vrijthof. En dat is een stijging met tien procent. Ook voor de rest van het theaterseizoen dat nog tot en met juni duurt worden dezelfde cijfers verwacht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!